Verpleegafdeling Dermatologie

De verpleegafdeling Dermatologie heeft een gastbed op de gemengde verpleegafdeling Interne Geneeskunde en Reumatische Ziekten (EOV). Bij meerdere opnames kan het zijn, dat u op een andere verpleegafdeling verblijft. De zorg blijft hetzelfde. Tijdens uw opname komt dagelijks een dermatologisch verpleegkundige en dermatoloog (in opleiding) naar de verpleegafdeling om u te verzorgen, begeleiden en te ondersteunen in de zorg. Eenmaal per week is er een controlebezoek door een dermatoloog, samen met de dermatoloog in opleiding en verpleegkundig consulent. Heeft u algemene vragen tijdens uw verblijf? Dan kunt u deze altijd stellen aan de verantwoordelijk verpleegkundige van de verpleegafdeling.

Patiƫntenzorg Verpleegafdelingen Verpleegafdeling Dermatologie

Verpleegafdeling Dermatologie

De verpleegafdeling Dermatologie heeft een gastbed op de gemengde verpleegafdeling Interne Geneeskunde en Reumatische Ziekten (EOV). lees meer

Contact Verpleegafdeling Interne Geneeskunde en Reumatische Ziekten

Bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur.
(024) 361 70 88

Maatregelen coronavirus

Er gelden nog een aantal coronamaatregelen in het Radboudumc. Zo blijft een mondkapje verplicht in wachtkamers en op poliklinieken, onderzoeks-, behandel- en verpleegafdelingen. Ook vragen we u om voor uw bezoek een zelftest te doen. Kom alleen als dat volgens de coronavragenlijst veilig is.

lees meer

Naar uw afspraak adres en route

Ingang: Hoofdingang
Gebouw: A
Verdieping: 4
Route: 689

bekijk route

Naar uw afspraak adres en route

Bezoekadres

Verpleegafdeling Interne Geneeskunde
Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Ga naar Gebouw A, Verdieping 4 en volg route 689 (Verpleegafdeling Interne Geneeskunde)

Uw opname

Op de dag van opname hoeft u zich niet aan te melden. U kunt meteen doorlopen via het hoofdgebouw A naar de 4e verdieping Oost. Volgt u route 689. lees meer

Uw opname


  • Op de dag van opname hoeft u zich niet aan te melden. U kunt meteen doorlopen via het hoofdgebouw A naar de 4e verdieping Oost. Volgt u route 689. Bij de balie van de verpleegafdeling neemt de afdelingssecretaresse al uw persoonlijke gegevens samen met u door. Neemt u daarna plaatst in het dagverblijf. De verpleegkundige haalt u op. U krijgt een opnamegesprek met de zaalarts en een verpleegkundige van EOV. Samen met u en in overleg met de dermatoloog wordt een behandelplan opgesteld. Diezelfde dag wordt de behandeling ingezet. 


Dermato­logische zorg

Eenmaal daags komt de verpleegkundig consulent van Dermatologie voor uw dermatologische behandeling. Voor de verdere verpleegkundige verzorging zijn de verpleegkundigen van de verpleegafdeling verantwoordelijk.

Goed om te weten

Leest u ook de extra informatie als voorbereiding voor uw opname. lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet