Patientenzorg Verpleegafdelingen Verpleegafdeling Geriatrie

Over de verpleegafdeling Geriatrie

De afdeling Geriatrie van het Radboudumc biedt zorg aan oudere patiënten die vaak een combinatie van lichamelijke, psychische en sociale problemen kennen. Uitgangspunt voor ons handelen is dat we ons inleven in u, de ouder wordende patiënt.

lees meer

Over de verpleegafdeling Geriatrie

Op de afdeling Geriatrie verblijven oudere mensen met verschillende lichamelijke problemen, meestal in combinatie met psychische en/of sociale problemen.

De afdeling heeft één-, twee- en drie persoonskamers. Afhankelijk van de aard van de aandoening, persoonlijke omstandigheden en het bed dat beschikbaar is, krijgt u een kamer toegewezen.

Op de afdeling vindt observatie, onderzoek en behandeling plaats. Wanneer alle onderzoeken zijn afgerond, de arts de diagnose heeft gesteld en een behandeling is opgestart, gaat u in principe terug naar de woonsituatie waar u vandaan komt. Dit is ook zo als andere huisvesting of verzorging nodig is. In overleg met u en uw contactpersoon zoeken we naar de meest optimale oplossing voor de zorgverlening thuis.

Contact

Geriatrie verpleegafdeling

(024) 366 82 82
contact

Naar uw afspraak

Ingang: Ingang Oost
Route: 928

bekijk route

Naar uw afspraak

Bezoekadres

Reinier Postlaan 4
6525 GC Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Reinier Postlaan 4
Ga naar binnen bij: Ingang Oost
Volg route 928

Opname en ontslag

Lees hier waardevolle informatie over een mogelijke opname in ons ziekenhuis.

lees meer

Op de afdeling

Lees hier over verschillende regels en mogelijkheden bij het verblijf op onze afdeling.

lees meer

mijnRadboud uw persoonlijke patiënten­dossier

Bij de centrale inschrijfbalie kunt u mijnRadboud activeren. Dit is uw persoonlijke medische dossier dat u online kunt inzien. Met mijnRadboud kunt u bijvoorbeeld afspraken maken of uitslagen inzien.

lees meer