Denk verder werk anders

Het Radboudumc is nogal eens in het nieuws met een wereldprimeur. Bijvoorbeeld over een splinternieuwe techniek of therapie, of een nieuw inzicht dat tot een medische doorbraak leidt. Over impact gesproken! Als onderzoeker in een of van onze 52 unieke onderzoeksprogramma’s verander je de toekomst van de gezondheid en de zorg. 

Natuurlijk doe je dat niet alleen. Je werkt in de research group samen met andere onderzoekers en specialisten én kunt rekenen op de toptechnologische ondersteuning van een of meerdere van de19 state-of-the-art Research Technology Centers (RTC’s). En omdat we gezondheid en zorg vanuit vele perspectieven benaderen – denk aan sociale of omgevingsfactoren – werken we als onderzoekers meer dan ooit samen met uiteenlopende disciplines en organisaties buiten de organisatie, in de regio, maar ook nationaal en internationaal. Je bouwt dus in korte tijd een zeer inspirerend en interessant netwerk op.  

Als Radboudumc willen we vooroplopen en uniek en vooruitstrevend zijn in onze innovaties. Je wordt dus uitgedaagd om groots en verder te denken en krijgt de ruimte om initiatieven op te zetten. En we zorgen dat je bij blijft. Je krijgt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, bijvoorbeeld via opleidingen, cursussen en conferenties. En wil je doorgroeien? Onderzoek stopt nooit en gaat alle kanten op; de kansen voor jou liggen dus voor het oprapen.  

Bekijk onze vacatures

Werken bij Werken als onderzoeker in het Radboudumc

Een baan met impact? Die heb je zeker


Denk verder werk anders

Het Radboudumc is nogal eens in het nieuws met een wereldprimeur. Bijvoorbeeld over een splinternieuwe techniek of therapie, of een nieuw inzicht dat tot een medische doorbraak leidt. Als onderzoeker in een of van onze 52 onderzoeksprogramma’s verander je de toekomst van de gezondheid en de zorg.

lees meer

Data Driven Health

Help jij mee met het bouwen van een geïntegreerde gezondheidsdata-infrastructuur, waar gezondheidsdata hergebruikt kunnen worden voor onderzoek en innovatie?

lees meer

Bij ons kom je verder

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. Of je hart nu ligt bij zorg, onderzoek of onderwijs, bij ons kom je verder. We gaan voor de beste zorg. Ben jij er klaar voor om verder te denken en anders te werken?

lees meer

Bij ons kom je verder

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. Of je hart nu ligt bij zorg, onderzoek of onderwijs, bij ons kom je verder. We gaan voor de beste zorg. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Ben jij er klaar voor om verder te denken en anders te werken? Doe mee. Maak het verschil. 

Bij ons is alles teamwork. Elk hoofd, elk hart doet mee. Dat zie en voel je als je bij ons binnenkomt. Aan onze oprechte aandacht voor de patiënt en voor elkaar. We kijken naar morgen en zien dat de zorg slimmer, beter en duurzamer kan én moet. Van het inzetten van artificial intelligence tot het opleiden van topprofessionals. Van toekomstbestendige zorg tot het voorkomen van ziekte. Kijk jij met ons mee vooruit? Wat je functie ook is, jij verandert de zorg, vandaag en morgen.

Bekijk onze vacatures

Vacatures

  • Medewerkers
  • Intranet