Kosteloze docentscholing Radboud Universiteit (EN/NE)

In de internationaliseringsstrategie van de Radboud Universiteit staan ambities geformuleerd op het gebied van taalvaardigheid, interculturele vaardigheden en inclusie. Onderdeel hiervan is dat de Radboud Universiteit haar medewerkers de kans biedt om hun Engelse en Nederlandse taalvaardigheid bij te spijkeren. Dat is natuurlijk geen nieuws meer. Wat sinds kort nieuw is, staat hieronder op een rij.

Toestemming leidinggevende hoeft niet meer

Medewerkers hoeven vanaf nu geen toestemming meer te vragen aan hun leidinggevende als zij willen deelnemen aan een cursus Nederlands of Engels. Op deze manier wordt voor medewerkers de drempel om te werken aan hun taalvaardigheid lager. Ze kunnen zich nu rechtstreeks bij Radboud in’to Languages aanmelden voor een cursus.

Online cursus Lecturing in English

Ook nieuw is de gratis online cursus Lecturing in English in the International Classroom. Deze cursus is speciaal ontwikkeld voor docenten die de specifieke vaardigheden om efficiënt les te kunnen geven aan een internationaal gezelschap beter willen beheersen. Bij deze cursus volgen docenten vijf online modules en krijgen feedback van een trainer. De cursus heeft een vast startmoment, maar daarna kunnen docenten in hun eigen tempo de modules doorlopen. De eerstvolgende cursus start op 4 februari aanstaande. Het feit dat het college deze cursus volledig vergoedt geeft aan dat ze het belangrijk vindt om docenten te stimuleren en te faciliteren om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Meer informatie

Een uitgebreid overzicht van de cursussen en trainingen die medewerkers kosteloos kunnen volgen vindt u hier.
 

Onderwijs Doelgroepen Docenten en begeleiders

Alles voor je professionele ontwikkeling

De Radboudumc Health Academy helpt docenten en begeleiders met hun professionele ontwikkeling. Samen zijn we verantwoordelijk voor het leveren van een hoge kwaliteit van onderwijs en (werkplek)leren voor onze studenten en collega’s.

ChatGPT

Radboud Universiteit maakte een verzamelplek voor informatie over en consequenties van gebruik van ChatGPT, voor studenten en voor medewerkers.

naar ChatGPT op ru.nl

Contact

Vragen?
Algemene vragen kun je stellen via 1loket.
contact

Radboud Teaching and Learning Centre (TLC) bekijk de agenda

Het Teaching & Learning Centre biedt iedere maand trainingen, inspiratiesessies of webinars. Bekijk de agenda en meld je aan.

naar ru.nl

Menukaart Docentprofes­sionalisering

Wil je je verder ontwikkelen als docent? Bekijk onze menukaart met daarin de onderwerpen waarmee we samen met jou en je collega’s aan de slag kunnen gaan. lees meer

Overig aanbod docenten

Bekijk welk geplande cursussen en workshops er zijn voor begeleiders en docenten. lees meer

Opleiden op de werkplek

Ben je betrokken bij de organisatie of begeleiding van een opleiding, leertraject of stage? Vaak kun je veel doen om het leren op de werkplek positief te beïnvloeden.

lees meer

Radboudumc Health Academy leerkompas

Het leerkompas is de koers van ons onderwijs, opleiden en ontwikkelen. Op deze manier leiden we de health professional van de toekomst op. En onderscheiden we ons van andere medische faculteiten. bekijk leerkompas

Kosteloze docentscholing Radboud Universiteit (EN/NE)

Bekijk hier het kosteloze Engelstalige en overige cursusaanbod voor docenten

lees meer

Organisatie & Uitvoering van het onderwijs

Hieronder vind je informatie over de meest recente werkinstructies en handleidingen van applicaties en systemen die docenten gebruiken.

meer informatie

Organisatie & Uitvoering van het onderwijs

De meest recente informatie over de organisatie en uitvoering van onderwijs en de ondersteuning vind je op SharePoint Onderwijslogistiek

Hier staat informatie over de academische opleidingen GNK en BMW/BMS. Denk hierbij aan overzichten van coördinatoren, informatie over de roostering, evaluaties en werkinstructies om opleiding specifieke informatie uit de systemen te halen (bijvoorbeeld deelnemers- en presentielijsten).

Heb je geen toegang of mis je informatie? Stuur dan een e-mail naar Producenten.rha@radboudumc.nlLoopbaan

Hier krijg je een goed beeld van hoe een loopbaan als docent of begeleider in het Radboudumc eruit kan zien. lees meer

Inspiratie en informatie

Laat je inspireren en informeren over het SMART formuleren van leerdoelen, toetsing en meer. lees meer

Onderwijs­uitvoering

Een handig overzicht van zaken die je nodig hebt bij je onderwijsuitvoering. lees meer

Inter­professioneel leren

Je spreekt over interprofessioneel leren en opleiden als twee of meer professies van, met en over elkaar leren om tot betere, effectieve samenwerking te komen en daarmee de uitkomsten van de zorg verbeteren. lees meer

Extended Reality (XR) in het onderwijs

De Radboudumc Health Academy wil koploper zijn op het gebied van persoonsgericht en innovatief leren en opleiden. Experimenteren met Extended Reality en zelfs toevoegen als leermiddel, is hierbij een groot speerpunt.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet