Werken bij Werken als administratief of secretarieel medewerker

Een baan met impact? Die heb je zeker


Denk verder werk anders

Van het inplannen van operaties tot afspraken voor het management, en van archiefbeheer tot de financiële administratie. Eén ding is zeker: jij helpt mensen verder en sluit met een voldaan gevoel je werkdag af.

lees meer

Denk verder werk anders

Een optimale administratieve ondersteuning is onmisbaar om het Radboudumc verder te brengen. Patiënten en bezoekers, maar ook onze medische professionals en alle andere collega’s; zij weten wanneer ze waar moeten zijn, voelen zich gezien en gehoord én ontvangen de juiste informatie dankzij onze 1.100 administratief en secretarieel medewerkers.

Zie je kansen? En denk je graag mee over hoe dingen anders kunnen? Mooi. Want we werken aan de zorg van de toekomst en willen als academisch ziekenhuis tot de absolute top behoren. En daar kunnen we collega’s die verder denken en zich laten horen goed bij gebruiken. Dit biedt ook kansen voor jou. Want wil je je ontwikkelen, doorgroeien of op verschillende afdelingen ervaring opdoen? Dan kun je bij onze grote organisatie alle kanten op.

Bekijk onze vacatures

Bij ons kom je verder

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. Of je hart nu ligt bij zorg, onderzoek of onderwijs, bij ons kom je verder. We gaan voor de beste zorg. Ben jij er klaar voor om verder te denken en anders te werken?

lees meer

Bij ons kom je verder

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. Of je hart nu ligt bij zorg, onderzoek of onderwijs, bij ons kom je verder. We gaan voor de beste zorg. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Ben jij er klaar voor om verder te denken en anders te werken? Doe mee. Maak het verschil. 

Bij ons is alles teamwork. Elk hoofd, elk hart doet mee. Dat zie en voel je als je bij ons binnenkomt. Aan onze oprechte aandacht voor de patiënt en voor elkaar. We kijken naar morgen en zien dat de zorg slimmer, beter en duurzamer kan én moet. Van het inzetten van artificial intelligence tot het opleiden van topprofessionals. Van toekomstbestendige zorg tot het voorkomen van ziekte. Kijk jij met ons mee vooruit? Wat je functie ook is, jij verandert de zorg, vandaag en morgen.

Bekijk onze vacatures

  • Medewerkers
  • Intranet