Werken bij Flexibel werken

FLEX vacatures

Via het FLEXbureau kun je op verschillende afdelingen aan de slag. Je bent in dienst bij het Radboudumc. Denk aan tijdelijke vacatures op het gebied van zorg, maar ook support functies zoals secretaresse of in de logistiek. naar vacatures

Job alert vacatures

Ontvang onze nieuwste vacatures direct in je mailbox! aanmelden

FLEXibel werken


FLEXstudent voor wo en hbo studenten

Ga tijdens je studie in het Radboudumc aan het werk.

lees meer

FLEXzorg voor zorgprofessionals

Kom flexibel werken in een zorgfunctie.

lees meer

FLEXsupport voor ondersteuners

Kom tijdelijk werken in een ondersteunende functie.

lees meer

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via 024 36 1 03 03

Meer weten?

Sollicitatie­procedure

Wat kun je verwachten als je solliciteert bij het FLEXbureau van het Radboudumc?

lees meer

Sollicitatie­procedure

Sollicitatieprocedure
Wij vinden het belangrijk dat je voorafgaand aan je sollicitatie weet welke stappen je doorloopt tijdens de sollicitatieprocedure en wat we met je persoonsgegevens doen. Onze sollicitatieprocedure is gebaseerd op de algemene sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging van Personeelsmanagement en organisatieontwikkeling (NVP).

Vacatures
De verschillende vacatures bij het FLEXbureau vind je hier. Vanuit de verschillende vacatures kun je online solliciteren. Onze vacatures kun je ook vinden tussen de vacatures van het Radboudumc via de link www.radboudumc.nl/vacatures.
 
Ontvangstbevestiging
Direct na het solliciteren ontvang je via de e-mail een automatisch gegenereerde ontvangstbevestiging. Geen e-mail ontvangen? Misschien is de e-mail in de spam of ongewenste e-mail terechtgekomen.
 
Persoonsgegevens   
Je hebt ons persoonsgegevens gestuurd om te kunnen solliciteren. Deze gegevens bewaren we tijdens het sollicitatieproces en zijn alleen toegankelijk voor direct betrokkenen. Maximaal een jaar na je sollicitatie worden de gegevens geanonimiseerd. Dat wil zeggen dat deze persoonsgegevens uit ons bestand worden verwijderd. Wij bewaren uitsluitend gegevens voor onze managementrapportages die niet tot personen herleidbaar zijn. Wil je je persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op via: flexbureau@radboudumc.nl.  
 
Interne of externe kandidaten
De vacatures van het Radboudumc staan open voor in- en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
 
Selectie
Bij het FLEXbureau wordt voornamelijk gebruik gemaakt van doorlopende werving. Wanneer je solliciteert, word je opgenomen in onze database. Indien wij vacatures binnenkrijgen, gaan wij in deze database opzoek naar geschikte kandidaten. De eerste selectie vindt plaats op basis van een beoordeling van sollicitatiebrief en CV. Mocht je profiel aansluiten bij één van de vacatures, ontvang je via de e-mail een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.
 
Wij zijn doorlopend opzoek naar verpleegkundigen en doktersassistenten. Bij gebleken geschiktheid op basis van CV en sollicitatiebrief, word je altijd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij het FLEXbureau.
 
Referenties en selectieonderzoek
Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er een screening plaats op basis van het aangeleverde CV. Voor sommige functies willen wij, ter ondersteuning van de selectie, enkele referenties raadplegen. Het kan ook voorkomen dat er een selectieonderzoek, een assessment of medisch onderzoek gewenst is. In alle gevallen krijg je van tevoren informatie over het doel en de achtergrond van deze onderzoeken.
 
Beslissing
De vacaturehouder beslist wie de meest geschikte kandidaat is. De adviezen van andere gespreksdeelnemers en de uitslagen van onderzoeken spelen hierbij een rol. Binnen één week na het laatste gesprek ontvang je bericht.
 
Arbeidsovereenkomst
Zodra je met de toekomstige leidinggevende overeenstemming hebt bereikt omtrent de arbeidsvoorwaarden, leg je deze vast in een arbeidsovereenkomst en vindt er een aanstellinggesprek plaats met een consulent van het FLEXbureau. Tijdens dit aanstellingsgesprek teken je de arbeidsovereenkomst en ontvang je één getekend exemplaar voor je eigen administratie. Uiteraard bespreken we ook de secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Introductiedag
Voor alle nieuwe collega's die bij het Radboudumc komen werken is er een introductiedag. Deze dag is bedoeld om je in korte tijd kennis te laten maken met het Radboudumc, haar strategie en haar mensen. Hierdoor kun je je werkzaamheden zo snel mogelijk op een professionele en veilige wijze uitvoeren. Het is een verplicht onderdeel van het inwerkprogramma. Voor artsen (medisch specialisten, AIOS en ANIOS), verpleegkundigen en paramedici organiseert de Radboudumc Health Academy naast de introductiedag nog een speciale introductiecursus met een specifiek programma gericht op beleidslijnen en procedures rondom patiëntenzorg.
 
 
Klachten 
Mocht je de sollicitatieprocedure niet als prettig hebben ervaren, dan kun je een klacht indienen via: flexbureau@radboudumc.nl.   
 
Vragen
Voor alle aanvullende en inhoudelijke vragen over de functie of sollicitatieprocedure kun je contact opnemen via flexbureau@radboudumc.nl.
 


Veelgestelde vragen

Lees de antwoorden op veelgestelde vragen van sollicitanten.

lees meer

Veelgestelde vragen

Lees de antwoorden op veelgestelde vragen van sollicitanten.


  • Onze vacatures vind je bij Vacatures. De vacatures zijn onderverdeeld naar opleiding en vakgebied. Op deze manier kun je eenvoudig en snel zoeken naar een vacature die past bij je wensen. Heb je een interessante vacature gevonden? Solliciteer dan direct online.


Arbeids­voorwaarden

Medewerkers van het Radboudumc vallen onder de Cao van de universitair medische centra (Cao umc). Daarnaast bieden we een aantrekkelijk en uitgebreid pakket van arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden.

lees meer

De Radboud manier van werken

De Radboud manier van werken wordt gedreven door de missie, visie en kernwaarden van het Radboudumc.

lees meer

De Radboud manier van werken

De Radboud manier van werken wordt gedreven door de missie, visie en kernwaarden van het Radboudumc. In de overtuiging dat we onze strategie juist dan realiseren als medewerkers de Radboud manier van werken omarmen. Voor de Radboud manier van werken zijn onderstaande kernwaarden leidend:
  • Betrokken zijn: oprechte betrokkenheid bij het welzijn van onze medemens. Gekenmerkt door vakkundigheid en oprechte aandacht.
  • Excelleren: in het eigen werk en met elkaar.
  • Samenwerken in een team: zo worden prestaties behaald.
De Radboud manier van werken gaat ook over leiderschap, hoe we die invullen en bevorderen in het Radboudumc. Leidinggevenden hebben daarbij een belangrijke rol, zij helpen teams om betekenis en inhoud te geven aan de verandering. Daar komen mooie initiatieven uit voort.

Niet alleen van leidinggevenden wordt verwacht dat ze leiderschap tonen. De Radboud manier van werken vraagt om persoonlijk leiderschap van iedere medewerker. Ongeacht in welke functie je werkt, draait het om verantwoordelijkheid geven en nemen, tijd voor elkaar hebben en elkaar steunen, elkaar aanspreken wanneer dat nodig is, heldere afspraken maken en die nakomen.

Het accent ligt op gedrag in plaats van het opstellen van regels en procedures. Echte verandering moet immers van binnenuit komen, wil deze slagen. Daarom investeren we niet in instrumenten maar in het creëren van de juiste werkomgeving. Een omgeving die inspireert en uitnodigt om met elkaar in gesprek te gaan.

Wil je ook werken bij het Radboudumc? Bekijk dan onze vacatures.
 

Faciliteiten voor medewerkers

Naast de arbeidsvoorwaarden biedt het Radboudumc medewerkers ook verschillende andere faciliteiten en mogelijkheden.

lees meer

Werken bij het Radboudumc

Om onze missie te kunnen realiseren, zoeken wij collega's die goed zijn in hun vakgebied en het beste uit zichzelf halen door grenzen te verleggen en 'net dat stukje meer' bieden.

lees meer

Werken bij het Radboudumc

Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Onze missie is: 'to have a significant impact on healthcare'. Die missie verwezenlijken we met de meest innovatie en persoonsgerichte zorg. Al onze inspanningen zijn er steeds op gericht om tot verbetering en vernieuwing te komen. De patiënt en zijn kwaliteit van leven vormen hierbij ons uitgangspunt. Patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs gaan bij dit alles hand in hand.

Maak jij het verschil?

Wij zoeken collega's die deze uitdaging met ons aan willen gaan. Medewerkers die goed zijn in hun vakgebied en het beste uit zichzelf halen door grenzen te verleggen en net dat stukje meer te bieden. In het Radboudumc krijg je vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid. Samen met je collega’s werk je aan de ontwikkeling van innovatieve gezondheidszorg. Je staat zelf aan het roer van je persoonlijke ontwikkeling. Ons personeelsbeleid en de bijbehorende arbeidsvoorwaarden faciliteren je hierin.

Wil jij samen met ons het verschil maken? Solliciteer dan bij het Radboudumc.
Bekijk onze vacatures.