Over de training

Reflectie op het eigen werk gericht op specifieke leerdoelen

Het gaat bij supervisie om de integratie van kennis, houding, vaardigheid en de eisen van de institutionele context. Zo kan supervisie een welkome hulp zijn om op een zelfstandige en persoonlijke wijze vorm te geven aan je eigen beroep.

Het Radboudumc KPV-Expertisecentrum biedt de mogelijkheid van individuele en groepssupervisie aan geestelijk verzorgers en andere professionals. Tegelijk is de expertise aanwezig om teams te begeleiden die verkeren in een fase van opbouw of heroriƫntatie.

Praktisch

Voor individuele en groepssupervisie kun je een beroep doen op de supervisoren van het Expertisecentrum. De supervisoren zijn opgeleid via de Raad voor Klinische Pastorale Vorming en Pastorale supervisie. Ook zijn zij geregistreerd bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC).

Onderwijs Alle scholingen

Het Radboudumc biedt een breed scholingsaanbod voor professionals die werkzaam zijn in de zorg. Heb je specifieke wensen voor een scholing of zoek je naar maatwerk? Dan kunnen we een passend aanbod ontwerpen. Let op! We zijn voor een groot deel van ons aanbod overgestapt op een nieuwe online leeromgeving. Dit betekent dat je een nieuw account moet aanmaken als je je inschrijft voor een scholing of cursus van de Radboudumc Health Academy. Ben je medewerker van het Radboudumc? Meld je dan aan voor een cursus of scholing via intranet.

Resultaten (229)

Filter


E-mailalert instellen

Er is een mail verstuurd. Klik op de link in de mail om je e-mailalert te activeren.
Er is iets misgegaan
Er is iets misgegaan bij het opvragen van deze pagina
E-mailadres *
  • Wilt u e-mail updates ontvangen?

    Selecteer hier hoe vaak je e-mailalerts wil ontvangen.

  • Medewerkers
  • Intranet