...vraagt

Je vindt het uitdagend om met ingewikkelde en bijzondere instrumenten te werken en hierop bijgeschoold te worden. Je vindt het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Binnen teamverband ga je 100% voor de ambities die we als afdeling hebben. Daarvoor moet je goed kunnen samenwerken en ben je in staat om verantwoordelijkheid te nemen. Ook moet je secuur kunnen werken, om kunnen gaan met protocollen en ben je in staat om onder elke omstandigheid kwaliteit te leveren. 
Werken bij Meeloopdag medewerker sterilisatie

Meeloopdag gediplomeerd medewerker sterilisatie medische hulpmiddelen

Ben jij een gediplomeerd professional? Ben jij benieuwd wat het betekent om als gediplomeerd medewerker sterilisatie medische hulpmiddelen in het Radboudumc te werken? Kom dan een ochtend of middag meelopen op onze CSA.

lees meer

Meeloopdag gediplomeerd medewerker sterilisatie medische hulpmiddelen

Wil jij in een divers team en in een verantwoordelijke functie werken bij een betrouwbare werkgever die je een toekomst kan bieden? In een academisch ziekenhuis, waar je elke dag in aanraking komt met bijzondere instrumenten die je ergens anders niet vaak ziet? Heb jij affiniteit met (medische) techniek en wil je op dit gebied blijven leren? En zoek je een afwisselende baan waar je mee kunt groeien in onze ambities? 

Kom meelopen op de CSA​

Ben jij benieuwd wat het betekent om als medewerker sterilisatie medische hulpmiddelen in het Radboudumc te werken? Ben jij een gediplomeerd MSMH? Kom dan een ochtend of middag meelopen op onze CSA.

Aanmelden meeloopdag

Ben jij gediplomeerd MSMH? Kom een dag meelopen! schrijf je in

De CSA in beeld

Werken als MSMH op onze CSA...


...betekent

Je werkt in een divers team op één van de grootste sterilisatieafdelingen van Nederland, die aan de vooravond staat van grote veranderingen.

lees meer

...betekent

Je werkt in een divers team op één van de grootste sterilisatieafdelingen van Nederland. Een afdeling waar we een serieuze gesprekspartner zijn en, achter de schermen, een belangrijke schakel vormen in de zorgketen rond de patiënt. Onze klanten moeten altijd op ons kunnen rekenen, ook als ze met spoed instrumenten nodig hebben. 

We zijn als afdeling onderdeel van een academisch ziekenhuis, met veel bijzondere specialismen en bijzondere instrumenten. In ons ziekenhuis kennen we ongeveer 1.400 chrurgische sets, die bij en door ons behandeld worden. We doen er als team alles aan om de hoogste kwaliteit te leveren en landelijk de beste te zijn in ons vakgebied. Daarnaast staat onze CSA aan de vooravond van grote veranderingen, zowel in huisvesting als in modernisering van onze processen. 
 

...vraagt

Je vindt het uitdagend om met ingewikkelde en bijzondere instrumenten te werken en hierop bijgeschoold te worden.

lees meer

...levert op

Als je meegaat in onze ambitie om de beste te worden van Nederland, blijf je zelf ook vooroplopen in je vakgebied. 

lees meer

...levert op

Je verricht verantwoordelijk werk dat onmisbaar is voor goede en veilige zorg aan patiënten. Je draagt echt bij aan de gezondheid van de patiënten in ons ziekenhuis. Daarbij kom je steeds in aanraking met nieuwe en bijzondere instrumenten. Dit maakt je werk erg interessant en zorgt ervoor dat je blijft leren. Daardoor is geen dag bij ons hetzelfde. Je werkt op een CSA met grote ambitities, die aan de vooravond staat van grote veranderingen. Als je meegaat in onze ambitie om de beste te worden van Nederland, blijf je zelf ook vooroplopen in je vakgebied. 

Xander over werken op onze CSA

'Er zijn mooie plannen voor de toekomst van onze CSA. Interessant om daarbij betrokken te zijn.'

Gemma over werken op onze CSA

'Het werk dat wij doen is onmisbaar voor veilige medische hulpverlening. Daar ben ik trots op.'

Meer weten?

Talentpoolbeheerder CSA

contact

Centrale Sterilisatie

De Centrale Sterilisatie verzorgt het reinigen, controleren, onderhouden en steriliseren van herbruikbare steriele medische hulpmiddelen voor interne- en externe klanten.

lees meer

Centrale Sterilisatie

De Centrale Sterilisatie verzorgt het reinigen, controleren, onderhouden en steriliseren van herbruikbare steriele medische hulpmiddelen voor interne- en externe klanten. Dit omvat zowel medische hulpmiddelen als flexibele endoscopen.

Werkwijze

De medische hulpmiddelen worden op de Centrale Sterilisatie verwerkt voor (her)gebruik. Daarvoor doorlopen de medische hulpmiddelen verschillende stappen voordat ze retour gaan naar de klant:

  • Demonteren, reinigen en desinfecteren van de gebruikte medische hulpmiddelen
  • Controle op reinheid en functionaliteit van het medisch hulpmiddel en monteren
  • Samenstellen van een instrumentennet en indien nodig gebruiksklaar maken van een flexibele endoscoop
  • Verpakken
  • Sterilisatie van de medische hulpmiddelen die steriel moeten zijn
  • Vrijgeven voor gebruik
  • De gesteriliseerde medische hulpmiddelen gereed maken voor transport

Kwaliteit

Wij zijn een innovatieve afdeling die voortdurend bezig is met kwaliteitscontrole en -verbetering. Voorbeelden hiervan zijn het implementeren van een inpakrobot, het ontwikkelen van een unit scopendesinfectie en het bouwen aan een nieuwe CSA/CSD.

De Centrale Sterilisatie is geregistreerd als sterilisatiebedrijf voor derden bij het RIVM.

Producten en diensten

Voor informatie over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met de operationeel manager Centrale Sterilisatie, tel. (024) 30 94 193.

Voor informatie over de dienstverlening van de distributie van disposable steriele medische hulpmiddelen kunt u contact opnemen met de operationeel manager Supply Chain & Logistiek, tel.(024) 36 19 703.

Daniël over werken op onze CSA

'Op onze CSA krijg je de kans jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen, cursussen en trainingen. Bijvoorbeeld op het gebied van leiderschap'